Home » Administratie » Finanțare de peste 61 de milioane de lei pentru modernizarea drumului județean DJ 244K

Finanțare de peste 61 de milioane de lei pentru modernizarea drumului județean DJ 244K

Drumul județean DJ 244K va fi reabilitat cu finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. În data de 20 mai 2024 a fost semnat contractul de finanțare cu valoarea totală a investiției de 61.755.209 lei pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitare și modernizare DJ 244K: DN 24 (Muntenii de Sus) – Tanacu – Bălțați – Crăsnășeni – Leoști – Vinețești – Oltenești – Zgura, L= 19,000 km”.

„În acest moment, se lucrează la documentația necesară contractării serviciilor pentru elaborarea documentației tehnico-economice, faza proiect tehnic de execuție (PTE). Pentru a se asigura buna implementare a investiției, trebuie remediate unele situații legate de limitele de proprietate ale drumului județean DJ 244K”, a spus Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Mai exact, s-a constatat că, pe amplasamentul acestui obiectiv de investiții, podul de la km. 22+800, peste râul Crasna, nu are întocmită o documentație cadastrală.

Totodată, două cărți funciare care fac parte din ultimul tronson al investiției, trebuie actualizate, în sensul corectării documentației cadastrale existente în acord cu legislația în vigoare.

(Dănuț CIOBANU)

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura