Home » Administratie » Parcare cu plată pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Vaslui. Investiția se ridică la 3,3 milioane de lei

Parcare cu plată pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Vaslui. Investiția se ridică la 3,3 milioane de lei

Consiliul Local Vaslui va aproba în următoarea ședință ordinară documentaţia tehnico-economică aferentă proiectului „Parcare cu plată str. Ştefan cel Mare”.

Municipalitatea propune organizarea parcării în vederea asigurării fluidizării traficului rutier precum şi realizarea locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilităţi.

„Parcările vor fi prevăzute cu parcometre şi sistem de monitorizare video. Prin introducerea sistemului de autotaxare se prognozează faptul că publicul va opta pentru Sistemul de Transport Public în Comun, iar în cazul folosirii autovehiculului personal, timpul petrecut în zona centrală va fi diminuat astfel, încât vor exista în permanenţă locuri de parcare disponibile”, se arată în raportul la proiectul de hotărâre.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 3.363.058 lei. Prin documentaţia de la faza SF proiectantul propune realizarea unui nr. de 501 locuri de parcare, urmând să fie montate 33 de camere de supraveghere video.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*