Home » Social » Pozitia sexuala preferata, in functie de zodie

Pozitia sexuala preferata, in functie de zodie

Barbatii sunt ca niste copii si atunci cand se afla in pat alaturi de iubita. Tocmai de aceea este bine sa stim, daca ii iubim cu adevarat, ce sa le oferim, in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, in materie de sex.

BERBEC

Berbecii doresc sa fie dominanti tot timpul. Isi doresc o partenera care sa-i asculte si sa le indeplineasca dorintele. Insa trebuie sa isi manifeste si puterea fata de femeie, de aceea pozitia lor preferata este scaunelul rasturnat. In aceasta pozitie, barbatul sta deasupra iar femeia intinsa pe spate are picioarele in jurul gatului lui. Berbecii adora aceasta pozitie pentru ca isi pot privi partenera in ochi in timp ce o domina.

TAUR

Taurii sunt incapatanati din fire si stiu foarte bine ce isi doresc din punct de vedere sexual. Barbatilor din Taur le place rutina si nu prea vor sa incerce lucruri noi. Insa, rutina inseamna ca isi cunosc corpul foarte bine si stiu ce le place. Pozitia preferata a taurului este cea a misionarului, pozitia clasica pentru sex, sau lingurita, in care ambii parteneri stau pe o parte iar barbatul se afla in spatele femeii.

GEMENI

Spre deosebire de Tauri, Gemenii doresc sa experimenteze cat mai mult. Gemenilor le place sexul cu lumina aprinsa si doresc sa isi puna in aplicatie cele mai ciudate idei. Le plac partenerele jucause si prefera pozitia Fluturelui. In aceasta pozitie, femeia sta intinsa pe spate cu picioarele desfacute iar barbatul, tinand-o de glezne, se pozitioneaza cu pelvisul intre picioarele ei.

RAC

Barbatii din zodia Racului sunt perfectionisti si le place sa isi vada partenerele satisfacute ca sa se poata bucura de o partida de sex. Au o imaginatie bogata si doresc sa isi tina cat mai aproape partenera in timpul actului sexual. Pozitia preferata a racilor este corp la corp in care arbatul sta in sezut cu picioarele usor departate iar meia se aseaza in bratele lui, cu fata spre el si cat mai aproape de corpul partenerului, incolacindu-i bazinul cu picioarele.

LEU

Leii trebuie sa demonstreze mereu cat sunt de buni in pat si sa isi domine, poate mai mult decat berbecii, partenera. De aceea, Leii iubesc partidele lungi in care pot demonstra ce le poate pielea iar pozitia lor preferata este Arcul. In aceasta pozitie, femeia sta intinsa pe spate, barbatul deasupra, iar pulpele femeii sunt presate de pieptul barbatului.

FECIOARA

Babratii din Fecioara sunt aproape puturosi. Ei vor sa fie dominati de femeie si sa nu faca prea multe in pat. Barbatii din Fecioara vor sa isi puna partenera la munca si de aceea pozitia lor preferata este cea in care barbatul sta intins pe spate iar femeia sta deasupra.

BALANTA

Barbatii din Balanta sunt foarte pasionali si adora partidele fierbinti. la fel ca si Gemenii, Barbatii din Balanta sunt deschisi la nou si doresc sa isi vada partenera in timpul actului sexual. Pozitia preferata a Balantelor este pozitia misionarului rasturnat. In aceasta pozitie, femeia sta culcata pe o parte cu genunchii indoiti si un picior ridicat. Barbatul se pozitioneaza in fata ei si ii sprijina picioarul tinand-o de glezna.

SCORPION

Scorpionii adora aventurile sexuale si le place sexul la viteza. Prefera sa faca sex in zone interzise si ii plac pozitiile in care barbatul trebuie sa stea in picioare. Astfel, pozitia preferata a Scorpionilor este cea Copacul. In aceasta pozitie, barbatul sta in picioare cu femeia in brate, ambii cu fata unul spre celalalt. Femeia tine barbatul cu bratele de dupa gat si cu picioarele de mijloc. Daca pozitia e prea dificila, femeia poate fi sprijinita de un perete.

SAGETATOR

Sagetatorii sunt persoane foarte pasionale si iubesc sexul. Insa le si place foarte mult sa se bucure de corpul unei femei, mai mult decat oricarei zodii. De aceea, Sagetatorilor le place pozitia Curtezana, pozitie in care barbatul sta intins iar femeia isi pozitioneaza fundul apasat in zona bazinului acestuia. Femeia apasa pieptul barbatului si se sprijina pe epl iar barbatul este cel care se misca pentru a o satisface.

CAPRICORN

Barbatii din Capricorn nu prea iubesc sexul. Sunt foarte comozi si vad in sex doar o modalitate de a nu se plictisi. Tocmai de aceea prefera pozitia misionarului si de obicei doresc ca actul in sine sa se termine cat se poate de repede.

VARSATOR

Varsatorii sunt foarte greu de chicit in pat. Si lor le plac pozitiile dominante insa au o placere aparte atunci cand isi tin partenera de brate. De aceea pozitia lor preferata este cea a Lenesului, in care barbatul sta intins pe spate iar femeia isi aseaza fundul pe bazinul lui, insa cu spatele la el. Barbatul tine femeia de incheieturile mainilor si o manipuleaza asa cum doreste.

PESTI

Pestii iubesc mai mult preludiul decat actul sexual in sine. Le place sa isi priveasca partenera si sa ii demonstreze cat de mult o iubesc cu orice atingere. Nu sunt foarte inventivi in pat. De aceea, pozitiile preferate de pesti sunt misionarul sau lingurita

Sursa: lyla.ro

Barbatii sunt ca niste copii si atunci cand se afla in pat alaturi de iubita. Tocmai de aceea este bine sa stim, daca ii iubim cu adevarat, ce sa le oferim, in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, in materie de sex. BERBEC Berbecii doresc sa fie dominanti tot timpul. Isi doresc o partenera care sa-i asculte si sa le indeplineasca dorintele. Insa trebuie sa isi manifeste si puterea fata de femeie, de aceea pozitia lor preferata este scaunelul rasturnat. In aceasta pozitie, barbatul sta deasupra iar femeia intinsa pe spate are picioarele in jurul gatului lui. Berbecii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

One comment

  1. ce te faci daca esti berbec si femeia are 100 de kile?

%d blogeri au apreciat: