Home » National » Premiera in Romania. Persoanele fizice vor putea comunica pe internet cu Fiscul, prin intermediul unui nou serviciu "Spatiul Privat Virtual"

Premiera in Romania. Persoanele fizice vor putea comunica pe internet cu Fiscul, prin intermediul unui nou serviciu "Spatiul Privat Virtual"

ANAF le va trimite astfel cetatenilor deciziile de impunere anuala, in timp ce ei pot cere, tot din fata calculatorului, situatia datoriilor pe care le au de achitat.

Deocamdata, serviciul online va fi disponibil doar in zona Bucuresti si Ilfov, incepand cu 1 septembrie.

Pentru a accesa programul, persoanele fizice se vor identifica electronic prin certificate digitale sau cu un nume si parola, insotite de un cod de autentificare.

Serviciul este disponibil gratuit 24 din 24 de ore, iar anul viitor ar putea fi extins in toata tara.

Sursa: incont.ro

ANAF le va trimite astfel cetatenilor deciziile de impunere anuala, in timp ce ei pot cere, tot din fata calculatorului, situatia datoriilor pe care le au de achitat. Deocamdata, serviciul online va fi disponibil doar in zona Bucuresti si Ilfov, incepand cu 1 septembrie. Pentru a accesa programul, persoanele fizice se vor identifica electronic prin certificate digitale sau cu un nume si parola, insotite de un cod de autentificare. Serviciul este disponibil gratuit 24 din 24 de ore, iar anul viitor ar putea fi extins in toata tara. Sursa: incont.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: