Home » Justitie » Răfuială în stil mafiot la Bârlad

Răfuială în stil mafiot la Bârlad

Ieri după-amiză, în jurul orei 14, mai multe persoane au intrat în curtea unei locuințe din zona fostului magazin Interex și, după o discuție în contradictoriu cu cei prezenți, a urmat o bătaie sângeroasă. În urma altercației, trei bărbați au ajuns la spital, din fericire fără răni care să le fi pus viața în pericol.

“La ora 14:15 s-a primit un apel la numărul unic de urgență 112, prin care am fost sesizați de către o femeie că mai multe persoane au intrat fără drept în curtea locuinței ei. A urmat un conflict cu cei prezenți, care a degenerat într-o altercație. S-a reclamat folosirea unei arme de foc, însă niciuna din cele trei persoane care au ajuns la spital nu prezentă răni specifice celor produse prin folosirea unei arme. În prezent sunt adiate persoane implicate și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri și amenințare”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Evenimentul de ieri s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi între cele două părți. Vom reveni cu amănunte în ediția de mâine. (A.S.)

Ieri după-amiză, în jurul orei 14, mai multe persoane au intrat în curtea unei locuințe din zona fostului magazin Interex și, după o discuție în contradictoriu cu cei prezenți, a urmat o bătaie sângeroasă. În urma altercației, trei bărbați au ajuns la spital, din fericire fără răni care să le fi pus viața în pericol. “La ora 14:15 s-a primit un apel la numărul unic de urgență 112, prin care am fost sesizați de către o femeie că mai multe persoane au intrat fără drept în curtea locuinței ei. A urmat un conflict cu cei prezenți, care a degenerat într-o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: