Home » Justitie » Autoturism neînmatriculat descoperit în trafic

Autoturism neînmatriculat descoperit în trafic

Alaltăieri, în jurul orei 15.30, pe timpul executării unei misiuni specifice, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, au oprit în trafic pentru control, pe DN 28, un autoturism marca Toyota Rav 4, înmatriculat în Germania, condus de un bărbat de 27 de ani, cu dublă cetățenie moldovenească și bulgară. Polițiștii de frontieră au constat faptul că autoturismul în cauză nu figurează înmatriculat sau înregistrat și nici nu îi este atribuit un număr de înmatriculare.

Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul dintr-o parcare din localitatea Râșești și intenționa să se deplaseze în Republica Moldova. El s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. (Roxana NĂSTASĂ)

Alaltăieri, în jurul orei 15.30, pe timpul executării unei misiuni specifice, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, au oprit în trafic pentru control, pe DN 28, un autoturism marca Toyota Rav 4, înmatriculat în Germania, condus de un bărbat de 27 de ani, cu dublă cetățenie moldovenească și bulgară. Polițiștii de frontieră au constat faptul că autoturismul în cauză nu figurează înmatriculat sau înregistrat și nici nu îi este atribuit un număr de înmatriculare. Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul dintr-o parcare din localitatea Râșești și intenționa să se deplaseze…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: