Home / Social / Copilul meu – David și canarul smotocit

Copilul meu – David și canarul smotocit

La nici trei anișori, micuțul David este un copil responsabil, energic și curios. La grădiniță face parte din „grupa iepurașilor”, dar acasă are un canar căruia îi cam face zile fripte. Din dragoste, desigur.

David îl îngrijește cu mare atenție, însă ar vrea să se mai și joace cu el. Pasărea refuză vehement acest lucru. Oricum, David este un mare iubitor de animale și dacă nu are sorți de izbândă cu canarul, atunci caută compania altor vietăți de pe afară: căței sau pisici.

Dintre personajele din desene animate, preferatul său e Mickey Mouse și cât e ziua de lungă striga prin casă: “Misca, musca, Mickey Mouse!”.

 În afară de vizionarea unor episoade de desene animate, David își mai ocupă timpul liber și cu desenul, pictura, dar și cu dansul, ocazie cu care îi aduce pe vecini la ușă. (R.C.)

La nici trei anișori, micuțul David este un copil responsabil, energic și curios. La grădiniță face parte din „grupa iepurașilor”, dar acasă are un canar căruia îi cam face zile fripte. Din dragoste, desigur. David îl îngrijește cu mare atenție, însă ar vrea să se mai și joace cu el. Pasărea refuză vehement acest lucru. Oricum, David este un mare iubitor de animale și dacă nu are sorți de izbândă cu canarul, atunci caută compania altor vietăți de pe afară: căței sau pisici. Dintre personajele din desene animate, preferatul său e Mickey Mouse și cât e ziua de lungă striga…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârladul sub lupă: Câinii comunitari, fascinați de spiritul Crăciunului

Imagini de colecție, cu câini ...

Consiliul Județean Vaslui investește în modernizarea Poligonului de la Delea

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

Doi copii și soția unui preot de pe Valea Prutului, răniți într-un accident, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Doi copii, de 4 și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: