Home / Sport / Cros, tenis de masă și șah, sporturile dedicate Zilei Naționale a României

Cros, tenis de masă și șah, sporturile dedicate Zilei Naționale a României

CARP Bârlad va organiza trei competiții sportive la care sunt așteptați mai multe sute de competitori.

Crosul, tenisul de masă și șahul, sporturile atât de iubite de membrii Casei de Ajutor Reciproc al Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” Bârlad vor fi încă odată mai aproape de iubitorii de mișcare.

Pe un traseu urban, cu start-finișul în fața sediului CARP, crosul organizat pe 29 noiembrie de conducerea Casei va fi unul mult mai aproape de oameni, sperându-se ca numărul de spectatori să fie unul foarte numeros.

Spre deosebire de alte dăți, pentru acest an organizatorii au stabilit doar două starturi. Primul, rezervat primei categorii (copii din clasele I-IV), va fi dat la ora 10.30. Cei care vor concura vor trebui să acopere 650 de metri.

Al doilea start, va fi rezervat tuturor celorlalți competitori, însă la final se va ține de cont de vârsta și de sexul atleților. Categoriile de vârstă sunt: clasele V-VIII, clasele IX-XII, 18-30, 31-40, 41-50, 51-60, 61-70 și peste 71. Aceștia vor trebui să acopere 2.500 de metri.

Totodată, în perioada 2-5 decembrie se vor ține alte două competiții sportive: tenis de masă și șah.

Turneul de tenis de masă se va desfășura în incinata sălii de sport a Școlii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” Bârlad. Pentru această competiție conducerea CARP Bârlad a stabilitit următoarele categorii: 18-30 ani (masculin, feminin), 31-40 ani (masculin, feminin), 41-50 ani (masculin, feminin), 51-60 ani (masculin, feminin), 61-70 ani (masculin, feminin), peste 70 de ani (masculin, feminin).

Competiția de șah se va desfășura la sediul Cercului Militar Bârlad și va avea doar două categorii: masculin și feminin. În funcție de numărul de competitori se va stabili și sistemul de joc, astfel turneul poate fi unul închis, mixt sau elvețian pe parcursul a șapte runde, partide semirapide de 30 de minute. (A.A.)

CARP Bârlad va organiza trei competiții sportive la care sunt așteptați mai multe sute de competitori. Crosul, tenisul de masă și șahul, sporturile atât de iubite de membrii Casei de Ajutor Reciproc al Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” Bârlad vor fi încă odată mai aproape de iubitorii de mișcare. Pe un traseu urban, cu start-finișul în fața sediului CARP, crosul organizat pe 29 noiembrie de conducerea Casei va fi unul mult mai aproape de oameni, sperându-se ca numărul de spectatori să fie unul foarte numeros. Spre deosebire de alte dăți, pentru acest an organizatorii au stabilit doar două starturi. Primul, rezervat…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: