Home » Justitie » Vasluian amendat de jandarmii din Baia Mare pentru „voie bună”

Vasluian amendat de jandarmii din Baia Mare pentru „voie bună”

Un tânăr din Vaslui a fost amendat cu 500 de lei, de jandarmii din Baia Mare pentru că asculta muzică la un volum ridicat, la miezul nopții.
În data de 25 ianuarie, jandarmii băimăreni s-au deplasat la un imobil de pe strada Unirii din municipiul Baia Mare, unde era tulburată liniștea locatarilor, prin muzică ascultată la un volum ridicat. A fost identificat un tânăr de 21 ani, din localitatea Mălușteni, județul Vaslui, care a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 500 lei. (R.N.)

Un tânăr din Vaslui a fost amendat cu 500 de lei, de jandarmii din Baia Mare pentru că asculta muzică la un volum ridicat, la miezul nopții. În data de 25 ianuarie, jandarmii băimăreni s-au deplasat la un imobil de pe strada Unirii din municipiul Baia Mare, unde era tulburată liniștea locatarilor, prin muzică ascultată la un volum ridicat. A fost identificat un tânăr de 21 ani, din localitatea Mălușteni, județul Vaslui, care a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 500 lei. (R.N.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: