Home » Monden » Elena Merișoreanu dezvăluie cât au câștigat vedetele în junglă! “Suma este fabuloasă!”

Elena Merișoreanu dezvăluie cât au câștigat vedetele în junglă! “Suma este fabuloasă!”

Chiar daca sederea in in Africa de Sud a fost un chin pentru Elena Merisoreanu, interpreta recunoaste ca s-ar intoarce oricand in jungla. Ea a vorbit pentru prima data despre banii primiti la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”.

Dupa ce toti si-au dat cu parerea in legatura cu banii primiti la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, Elena Merisoreanu a dezvaluit misterul.

„Am vazut ca s-a speculat foarte mult in legatura cu banii primiti pe acest proiect cu jungla. Fiecare s-a grabit sa isi dea cu parerea, insa nimeni nu o sa stie cu cat s-a platit fiecare concurent. Va spun ca sumele au fost foarte mari, sume la care nu se gandeste nimeni. Nici exagerate, dar nici cum s-a scris prin presa. Asta pentru ca proiectul a fost unul de amploare si foarte riscant. A fost extrem de greu. Si mie mi-a fost greu, Mai ales cu faptul ca nu era de mancare. Mai mult, trebuia sa mergem foarte mult pana in locul in care trebuia sa sustinem probele. Trebuia sa urcam niste stanci. Deci, va dati seama”, a declarat Elena Merisoreanu in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

Doamna Mery a recunoscut ca ea nu a avut probleme cu alimentatia dupa ce s-a intors in tara. Mai mult, se pare ca interpreta a incalcat clauza secreta, aceea de a apela la sfaturile unui nutritionist.”Eu nu am avut nicio problema. M-am intors acasa mai sanatoasa decat am plecat. Este adevarat ca la inceput am mancat cate putin, probabil ca eram obisnuita de acolo din jungla, dar cu timpul mi-am revenit si totul a fost normal. Daca as mai avea ocazia as mai repeta aceasta experienta”, ne-a mai declarat cantareata de muzica populara.

Sotul ei a facut infarct

In timp ce artista se chinuia sa faca fata vietii grele din jungla, sotul ei se afla pe patul de spital, iar ea habar nu avea ce se intampla. Fetele doamnei Mery i-au ascuns faptul ca tatal lor a facut un infarct si se afla internat.

Sursa: cancan.ro

Chiar daca sederea in in Africa de Sud a fost un chin pentru Elena Merisoreanu, interpreta recunoaste ca s-ar intoarce oricand in jungla. Ea a vorbit pentru prima data despre banii primiti la "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Dupa ce toti si-au dat cu parerea in legatura cu banii primiti la "Sunt celebru, scoate-ma de aici", Elena Merisoreanu a dezvaluit misterul. "Am vazut ca s-a speculat foarte mult in legatura cu banii primiti pe acest proiect cu jungla. Fiecare s-a grabit sa isi dea cu parerea, insa nimeni nu o sa stie cu cat s-a platit fiecare concurent. Va spun…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile