Home » Sport » Prima înfrângere!

Prima înfrângere!

de Răzvan CĂLIN

RC Bârlad a fost învinsă cu scorul de 45 – 26 de echipa CSM ”Under 23” București.

Sâmbătă, 23 mai 2015, echipa de rugby RC Bârlad a înregistrat primul eșec din actuala ediție de campionat a Diviziei Naționale de Seniori (DNS). Rugbiștii bârlădeni au fost învinși cu scorul de 45 – 26 de puternica formație CSM ”Under 23” București.

”Este prima înfrângere pe care o înregistrăm în acest sezon competițional. Însă, chiar dacă la prima vedere nu pare așa, totuși băieții au făcut un meci bun. Din păcate, adversarii noștri au avut un avantaj net pe anumite compartimente care , în cele din urmă, s-a dovedit a fi hotărâtor. Însă, repet, nu pot spune că băieții nu au jucat bine, dar nu a fost să fie ziua noastră”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Actualmente, echipa bârlădeană ocupă locul III în clasamentul DNS, cu un total de 30 de puncte. Etapa vitoare, care se va derula pe 30 mai 2015, RC Bârlad va da piept, tot în deplasare, cu un alt adversar de calibru, respectiv CSA Steaua ”Under 23” București.

de Răzvan CĂLIN RC Bârlad a fost învinsă cu scorul de 45 - 26 de echipa CSM ”Under 23” București. Sâmbătă, 23 mai 2015, echipa de rugby RC Bârlad a înregistrat primul eșec din actuala ediție de campionat a Diviziei Naționale de Seniori (DNS). Rugbiștii bârlădeni au fost învinși cu scorul de 45 - 26 de puternica formație CSM ”Under 23” București. ”Este prima înfrângere pe care o înregistrăm în acest sezon competițional. Însă, chiar dacă la prima vedere nu pare așa, totuși băieții au făcut un meci bun. Din păcate, adversarii noștri au avut un avantaj net pe anumite…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin