Home / Social / Greu de internat

Greu de internat

Căldura mare a încins spiritele din zona Poliției Municipiului Bârlad. Mariana, cunoscuta si sub numele de Neagra, continuă să facă ce știe ea mai bine – gălăgie și să inhaleze din punga cu aurolac. Ieri dimineață, două femei au tras o sperietură pe cinste, după ce Neagra le-a dat pe la nas cu punga ei plină cu… fericire.

Reprezentanții Poliției Municipiului Bârlad spun că, în nenumărate rânduri, au apelat la instituții de protecție socială pentru a o interna. Ultima oară a fost internată la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din comuna Vutcani, de unde, după câteva zile, a fugit. Nu știm pe ce rută, dar a ajuns înapoi la Bârlad, la „domiciliul” ei de pe aceeași stradă cu sediul Poliției.
Deși vizibil bolnavă psihic, Mariana nu are acte doveditoare. Conform legii, Primăria Barlad, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), ar fi trebuit să se ocupe de obținerea unui certificat de handicap. Așa scrie în lege. Până una-alta, Mariana rămâne în stradă, spitalele neputând să o interneze pe termen lung, nici centrele speciale, în lipsa unor acte pe care să scrie negru pe alb că este bolnavă psihic. (Mihaela NICULESCU)

Căldura mare a încins spiritele din zona Poliției Municipiului Bârlad. Mariana, cunoscuta si sub numele de Neagra, continuă să facă ce știe ea mai bine – gălăgie și să inhaleze din punga cu aurolac. Ieri dimineață, două femei au tras o sperietură pe cinste, după ce Neagra le-a dat pe la nas cu punga ei plină cu… fericire. Reprezentanții Poliției Municipiului Bârlad spun că, în nenumărate rânduri, au apelat la instituții de protecție socială pentru a o interna. Ultima oară a fost internată la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din comuna Vutcani, de unde, după câteva zile, a fugit.…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

Bătrânii și persoanele izolate la domiciliu, ajutate cu alimente de către Episcopia Hușilor

Bătrânii care nu se pot deplasa și persoanele izolate ...

Două fete dispărute dintr-un centru din Bârlad al Protecției Copilului, găsite hoinărind prin Tecuci

Două fete de 13 și 16 ani, aflate în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: