Home / Monden / EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât posibil să nu-i mai dea motive de ceartă fostului soț, și evită să facă orice lucru care l-ar enerva, cum ar fi să piardă nopțile pe la mondenități. Adriana Bahmuțeanu și fostul său soț, Silviu Prigoană, au avut peste 40 de procese de când au divorțat, într-un singur an. La acestea se adaugă și desele lor scandaluri pe la TV, unde au ajuns să-și spele rufele în public. De ceva timp însă, vedeta tv a schimbat tactica.

”Așa cum am anunțat public, încă de la începutul acestui an, îmi doresc din suflet ca acest scandal să se termine și să ne vedem, fiecare, de viețile noastre. Domnul Silviu Prigoana rămâne oricum tatăl copiilor noștri. Mi se pare penibil pentru doi adulți care au împărțit ani de zile și bune și rele să se judece la nesfârșit prin tribunale….e trist!!!! Când voi termina cu procesele, nu mai vreau să văd avocat, nimic. Vreau să terminăm cu circul ăsta”, spunea Adriana Bahmuțeanu.

 Aceasta nu s-a rezumat doar să rămână la nivelul declaraților, ci a trecut la fapte. Ea refuză să mai facă vreo afirmație sau vreo acuzație care l-ar putea enerva pe Silviu Prigoană și a făcut totodată o schimbare și în ceea ce privește stilul său de viață. Conștientă că Prigoană ar putea afla orice face de la copiii lor,  prezentatoarea TV e mult mai atentă cu detaliile care țin de viața sa personală si are grijă să nu mai ajungă acasă mai târziu de ora 22, pentru a-și culca cei doi băieți care a doua zi merg la cursuri. Din acest motiv, Bahmu refuză orice eveniment de ”noapte”, sau fuge de la petreceri, precum Cenușăreasa, când orologiul bate ora zece!

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

Scenariu funebru în Moldova! S-au săpat 1.500 de morminte pentru oameni încă viiDragan Alina

Epidemia de coronavirus a creat panică peste tot în ...

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 aprilie 2020. Fecioarele se pot suprasolicita nervosAlina Nistor

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2020 aduce previziuni astrale ...

Angelina Jolie, serial despre pandemia de coronavirus! Cu ce post de televizune a semnat contractulDragusin Daniela

Angelina Jolie a decis să producă un serial despre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: