Home / Invatamant / Elev de 14 ani, transportat cu ambulanța la spital, cu intoxicație etanolică, după ce i s-a făcut rău în timpul orelor de curs

Elev de 14 ani, transportat cu ambulanța la spital, cu intoxicație etanolică, după ce i s-a făcut rău în timpul orelor de curs

Un elev în vârstă de 14 ani, de la o școală generală din municipiul Huși, a ajuns la spitalul din localitate, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău în timpul orelor de curs. Copilul a fost diagnosticat de către echipajul medical de la Ambulanță cu intoxicație etanolică.

Băiatul a fost observat într-o stare confuză pe unul din holurile Școlii ”Mihail Sadoveanu” Huși de către secretara unității de învățământ. Femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical, având în vedere că elevul acuza o stare generală de rău.

Echipajul nostru deplasat la intervenție a constatat că minorul de 14 ani mirosea a alcool. Cadrele medicale nu au reușit să afle ce băutură a consumat elevul. Diagnosticul a fost de intoxicație voluntară cu etanol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Preluat de ambulanță, elevul de 14 ani a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Huși pentru tratament medical.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui nu au putut fi contactați pentru a-și exprima un punct de vedere cu privire la acest caz. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoritățile vasluiene au marcat cei 164 de ani de la dezrobirea rromilor

Zeci de rromi din județ Vaslui au marcat, în ...

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: