Home » Social » Părinții unor elevi din Vaslui se plâng de frigul din școli. Primarul Pavăl: ”Nu ar trebui să fie probleme”

Părinții unor elevi din Vaslui se plâng de frigul din școli. Primarul Pavăl: ”Nu ar trebui să fie probleme”

Părinții mai multor elevi ai unităților de învățământ din municipiul Vaslui se plâng de frigul din sălile de clasă apărut odată cu scăderea temperaturilor de afară, un exemplu în acest sens fiind Școala nr. 4 ”Elena Cuza”. Edilul orașului consideră că astfel de probleme nu ar trebui să existe din moment ce a dat dispoziție clară către directorii de unități de învățământ să nu facă niciun fel de rabat atunci când este vorba de confortul copiilor.

Scăderea temperaturilor din ultimele zile a condus și la primele nemulțumiri din partea unor elevi care frecventează cursurile în municipiul Vaslui. Un exemplu în acest sens este cel al copiilor de la Gimnaziul ”Elena Cuza” a căror părinți au reclamat faptul că nu este asigurată căldura necesară în sălile de clasă.

Mi-am trimis copilul cu două pulovere la școală pentru a nu risca să se îmbolnăvească. Se dă un pic de căldură dimineața după care opresc centrala. Nu cred că este ceva normal”, susține părintele unuia dintre elevii de la Gimnaziul ”Elena Cuza” Vaslui.

Edilul Vasile Pavăl consideră că nu este normală atitudinea unor directori care fac economie în ceea ce privește asigurarea confortului pentru elevi în unitățile de învățământ deși nu există niciun fel de restricție financiară: ”Directorii de școli au toate condițiile de a asigura căldură în sălile de clasă. Nu ar trebui să fie niciun fel de problemă din acest punct de vedere. Am fost și eu personal la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” în această săptămână la orele prânzului și caloriferele erau reci. Să spună primarul la fiecare director în parte când și cât să pornească centrala deja nu mi se pare normal”.

Primarul Vasluiului a spus că înțelege situațiile în care apar probleme neprevăzute, cum ar fi, spre exemplu, defectarea unei pompe la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui apărută zilele acestea. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: