Home » Social » Protest al copiilor biciliști în fața Consiliului Județean Vaslui

Protest al copiilor biciliști în fața Consiliului Județean Vaslui

Zeci de copii și adolescenți pe biciclete ori trotinete au organizat un protest spontan, marți seara, în fața intrării în clădirea Consiliului Județean Vaslui. Se pare că aceștia ar fi nemulțumiți de modul în care sunt tratați de către polițiștii locali, care nu-i lasă să circule prin zona centrală a municipiului reședință.

Călare pe biciclete ori trotinete, micii protestatari s-au adunat în zona de acces în clădirea în Consiliului Județean dinspre parcarea instituției. Ineditul miting al copiilor a fost surprins de către un trecător prin zonă, care ne-a pus la dispoziție și o fotografie. Potrivit martorului, protestatarii ar fi strigat ”vrem biciclete”, în semne de nemulțumire față de modul în care sunt tratați de către polițiștii locali care îi alungă permanent din zona centrală a orașului.

Contactat de reporterul Est-News, directorul Poliției Locale, Sorin Catană, nu ne-a putut furniza informații despre protestul copiilor pe biciclete și trotinete, deși numărul lor a trecut de treizeci. În plus, aceștia au fost foarte vocali, ceea ce ar fi trebuit, în mod normal, să atragă atenția celor împotriva cărora, tocmai, protestau. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: