Home » Social » Motociclist rănit în fața Jandarmeriei Vaslui, după ce a intrat într-un stâlp. Doi pompieri aflați în timpul liber i-au acordat primele îngrijiri medicale

Motociclist rănit în fața Jandarmeriei Vaslui, după ce a intrat într-un stâlp. Doi pompieri aflați în timpul liber i-au acordat primele îngrijiri medicale

Un motociclist de 54 de ani a ajuns la spital, miercuri după-amiază, în urma unui accident petrecut în fața Jandarmeriei Vaslui după ce bărbatul a intrat cu vehiculul pe două roți într-un stâlp de pe marginea străzii. Primii care au intervenit la caz au fost doi pompieri aflați în timpul liber, care i-au acordat îngrijiri medicale până la sosirea ambulanței.

Accident chiar în fața sediului Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui în care a fost implicat un motociclist. Bărbatul urca pe strada Călugăreni dinspre sensul giratoriu de la IRTA când, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în plin într-un stâlp de pe marginea șoselei. În urma impactului, motociclistul a căzut pe șosea, suferind leziuni la una din mâini. Aflați în trecere prin zona accidentului, doi paramedici de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui au intervenit și i-au acordat victimei primul ajutor, oprindu-i acesteia sângerarea. Ulterior, bărbatul de 54 de ani a fost preluat de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

În urma verificărilor făcute de polițiști, s-a constatat că motociclistul avea documentele în regulă. De asemenea, acesta nu consumase băuturi alcoolice”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pe lângă motocicleta avariată și rănile suferite, bărbatul de 54 de ani s-a ales și cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: