Home » Social » Locuitorii de pe strada Ion Codrescu Bârlad, în tensiuni cu Aquavas. Mesajul pe care firma l-a transmis oamenilor nemulțumiți

Locuitorii de pe strada Ion Codrescu Bârlad, în tensiuni cu Aquavas. Mesajul pe care firma l-a transmis oamenilor nemulțumiți

Nemulțumiri mari în rândul locuitorilor străzii Ion Codrescu din Bârlad! Oamenii reclamă faptul că societatea Aquavas nu a refăcut strada după ce a executat lucrările de canalizare. Au scos piatra de râu și au cărat-o, iar gurile de canal s-au înălțat tot mai mult. Ei se plâng și de faptul că accesul mașinilor este îngreunat de denivelările străzii, dar și de noroiul gros care s-a format după ploaie.

Zilele trecute, unii locuitori ai străzii nu au mai putut să iasă cu mașinile, decât foarte greu, întrucât unele autoturisme au rămas împotmolite în noroi.

Vasile Ungureanu, directorul sucursalei Bârlad a S.C. Aquavas, a declarat reporterului Est News că lucrarea de introducere a canalizării pe o porțiune din strada Ion Codrescu nu a fost definitivată și că strada va fi refăcută în această toamnă.

„Lucrările de canalizare de pe cei aproximativ 60 de metri de stradă se află în desfășurare. Din cauza vremii, lucrarea nu a putut fi finalizată. Ploile au format șanțuri și pentru că solul e umed, echipele nu pot lucra în aceste condiții. Unde a fost asfalt se va turna asfalt, iar unde a fost piatră de râu va fi pusă piatră de râu. Tot ceea ce pot să le spun celor de pe strada Ion Codrescu este că va deveni practicabilă în această toamnă.”, ne-a precizat Vasile Ungureanu.

Acesta a spus că lucrarea de canalizare, suportată din bugetul Primăriei, în valoare de 50.000 lei, nu a fost recepționată până acum. În această perioadă, Aquavas are echipe și pe Bulevardul Primăverii, care execută lucrări de reabilitare a canalizării. Și aceste lucrări sunt suportate tot din bugetul local. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*