Home » Politic » Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

În această seară, la Bârlad, este convocat biroul politic local al PNL. Conform surselor noastre, se pare că motivul acestei convocări este punerea la zid a consilierului PNL, Adrian Todireasa, cel care în ultimele luni a început să-l scoată din sărite pe Dumitru Boroș, președintele organizației PNL Bârlad, prin luările acide de cuvânt pe care le-a avut în ședințele de Consiliu local. Iritarea a crescut la maximum în urma ședinței de pe 30 septembrie, când Todireasa a atins puncte nevralgice, adresând întrebări incomode, dar și după ce același consilier a cerut o serie de răspunsuri și date reprezentanților Spitalului „Elena Beldiman”.

Consilierul Todireasa a început să devină tot mai vocal în ultima vreme și se pare că tocmai semnalele de alarmă pe care le-a tras în privința unor nereguli care se petrec în Primărie și în Spitalul „Elena Beldiman”, au declanșat nemulțumirea organizației PNL. Așa că șeful lui pe linie politică, Dumitru Boroș, este hotărât să ia măsuri în privința acestui consilier care a mișcat în front. E posibil ca astăzi să fie pusă în discuție excluderea lui din PNL.

Organizația PNL Bârlad procedează după modelul Silviu Budescu, membru care, pentru că devenise o persoană incomodă, a fost exclus din PNL, conducerea organizației bârlădene invocând niște aberații. Adevărul este că, la fel ca Todireasa, a încercat să spună lucrurilor pe nume, iar așa ceva este interzis la PNL Bârlad.

Prin eventuala excludere a consilierului „impertinent” Adrian Todireasa se încearcă, spun sursele noastre, aducerea în Consiliul Local a unui membru devotat lui Dumitru Boroș. Vom reveni. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*