Home » Justitie » Accident cu patru mașini implicate, în apropiere de Buhăești. Trei persoane au ajuns la spital

Accident cu patru mașini implicate, în apropiere de Buhăești. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut pe drumul județean DJ 248, între intersecția de la Buhăeșeti și localitate Rateșu Cuzei, după ce un șofer din județul Galați a ajuns pe sensul opus de mers din cauza neatenției în conducere. În evenimentul rutier au fost implicate nu mai puțin de patru mașini, din care două din Vaslui, una din Tecuci și una din Iași.

Neatenția în conducere putea să provoace o adevărată tragedie pe șosea, în apropiere de localitatea Rateșu Cuzei. Este vorba despre un șofer de 54 de ani, din municipiul Tecuci, care a scăpat controlul asupra direcției și a pătruns pe sensul opus de mers unde a lovit, pe rând, două mașini, prima condusă de un tânăr de 28 de ani, din Iași, iar a doua șofată de un bărbat de 36 de ani, din Rebricea. Totodată, un alt șofer care circula cu mașina în spatele autoturismului a cărui conducător a provoca accidentul a tras dreapta de volan și a ieșit pe câmp în afara șoselei pentru a evita impactul cu autovehiculul din fața sa.

În urma accidentului, șoferul de 54 de ani, din Tecuci, a fost rănit, la fel ca și un pasager din autoturismul pe care-l conducea. De asemenea, conducătorul celei de-a doua mașini lovită de autoturismul înmatriculat în Galați a suferit leziuni. Toate cele trei victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Șoferul din Tecuci vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: