Home » Social » Bărbat reținut de polițiștii vasluieni după ce a încălcat ordinul de protecție

Bărbat reținut de polițiștii vasluieni după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 53 ani, din municipiul Vaslui, cercetat pentru ca a încălcat un ordin de protecție.

La data de 09 octombrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie în vârstă de 51 ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, a încălcat un ordin de protecție emis de Judecătoria Vaslui. Polițiștii au stabilit că, în cursul lunii august, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecție pe numele bărbatului în cauză. Prevederile ordinului de protecție au fost încălcate în mod repetat, ultima data în ziua de 09 octombrie, când persoana bănuită s-a deplasat la locuința persoanei vătămate, o femeie de 51 de ani, din municipiul Vaslui. Având în vedere faptul că bărbatul avea cunoștință despre obligațiile stabilite de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de vătămată și locuința acesteia, acesta a încălcat cu bună știință ordinul de protecție.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă. (A.P.)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*