Home » Social » Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele. Conducătorul autovehiculului, care se întoarce de la câmp, a făcut o manevră imprudentă, prinzându-l, practic, pe băiat între gard și tractor.

Accident grav în Doagele din cauza imprudenței în conducere a unui șofer de 72 de ani, din localitate. Bărbatul se întorcea cu tractorul de pe un câmp din apropierea satului, iar când a intrat dintr-un drum secundar în cel principal a făcut un arc de cerc, spre stânga, fără să mai îndrepte volanul. În consecință, în loc să țină autovehicul pe drum, șoferul a ieșit de pe șosea și a lovit un copil care stătea în fața unui gard din apropierea intersecției, cu toate că băiatul a încercat să se ferească. Practic, victima accidentului a fost prins ca într-o menghină, suferind leziuni grave.

După stabilizarea sa de către echipajul medical chemat la intervenție, minorul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Conductorul auto avea documentele în regulă, inclusiv tractorul înmatriculat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 72 de ani, vinovat de producerea accidentului, pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: