Home » Politic » Liberalul Adrian Todireasa a scăpat cu avertisment, deocamdată

Liberalul Adrian Todireasa a scăpat cu avertisment, deocamdată

Biroul Politic Local al organizației PNL Bârlad a decis joi, 10 octombrie, sancționarea cu avertisment a liberalului Adrian Todireasa, consilier local. Toți cei prezenți la ședința care s-a desfășurat la sediul PNL Bârlad au fost de acord cu aplicarea acestei sancțiuni.

Surse din cadrul PNL Bârlad ne-au dezvăluit că Adrian Todireasa nu a fost prezent la ședință și că acest lucru ar fi fost anunțat de consilierul liberal printr-o adresă în care cerea ca ședința să fie amânată pentru că din motive obiective nu putea fi prezent.

Adrian Todireasa a intrat în dizgrația președintelui PNL Bârlad, Dumitru Boroș, după ce s-a declarat nemulțumit de modul în care funcționează organizația PNL, dar și după ce a adus în discuție unele probleme deranjante pentru Primărie și conducerea spitalului.

Rămâne de văzut ce atitudine va adopta în continuare rebelul liberal Adrian Todireasa, de îndată ce va primi actul oficial în care scrie negru pe alb că a fost sancționat. La următoarea abatere este posibil ca Adrian Todireasa să fie exclus din organizație, așa că are două posibilități: să-și închidă gura, sau să continue să ceară explicații autorităților locale, riscând astfel să fie dat afară din partid. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*