Home » Administratie » Țâșnitorile din parcul Teatrului din Bârlad vor deveni funcționale în pragul alegerilor prezidențiale

Țâșnitorile din parcul Teatrului din Bârlad vor deveni funcționale în pragul alegerilor prezidențiale

Se lucrează intens la reabilitarea țâșnitorilor din parcul Teatrului „Victor Ion Popa”. Îngerașii cu peștișori în brațe, operele sculptorului Marcel Guguianu, create în anii ”70, au fost puși la „adăpost” pentru ca echipa de muncitori să poată executa lucrarea de ridicare a bordurilor și de reabilitare a sistemului de recirculare a apei.

Echipa de muncitori din Piatra Neamț a fost nevoită să decolmateze sistemul de recirculare a apei, care era înfundat și avariat. Muncitorii au declarat reporterilor Est News că dacă vremea va fi bună, în două săptămâni bârlădenii vor admira cele două țâșnitori din parcul teatrului, în toată splendoarea lor. Ani de zile, țâșnitorile au fost lăsate în paragină, fiind ținta golanilor, care fie că le-au mai spart, fie le-au stropit cu tot felul de substanțe.

Se pare că aceste două țâșnitori, pe care Marcel Guguianu le-a creat în anii tinereții, vor beneficia și de un sistem de iluminare pe timp de noapte, fiind astfel și mai mult puse în valoare.

Întâmplător sau nu, această preocupare a apărut în al treilea an de mandat al primarului Boroș, cu câteva săptămâni înainte de alegerile prezidențiale. Probabil pe 10 noiembrie, ziua votului, orașul trebuie să arate mai frumos! (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: