Home » Politic » Un nou mod de a gândi președinția – Dan Barna, candidatul USR PLUS

Un nou mod de a gândi președinția – Dan Barna, candidatul USR PLUS

Pe 26 mai, vasluienii au dat un mesaj clar și fără echivoc. Cetățenii și-au pus încrederea într-o alianță de partide noi, iar voturile vasluienilor au contribuit decisiv la trimiterea a doi vasluieni în Parlamentul European.

Mesajul USR PLUS a fost clar – acesta este doar primul pas dintr-un drum lung pentru a moderniza România. Un drum pe care vom întâmpina obstacole, dar pe care le vom depăși.

Dacă primul pas a fost făcut la alegerile europarlamentare, proiectul USR PLUS este unul pe termen lung. Vom susține candidați comuni la alegerile locale și parlamentare, capabili să aducă schimbarea.

Candidatul comun al alianței USR PLUS pentru alegerile prezidențiale este Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România și deputat în Parlamentul României. Dan Barna a intrat în politică la finalul anului 2016, iar de atunci, a fost în prima linie în lupta împotriva PSD.

Fericiți în România – Acesta este sloganul sub care candidează Dan Barna, dar și o întreagă filosofie despre cum trebuie să muncească politicienii în folosul societății. Mesajul este clar – cu multă muncă și cu alegerile potrivite, România poate fi țara în care să ne declarăm fericiți că trăim, cu servicii publice adecvate și un stat funcțional.

Proiectul lui Dan Barna este structurat în 10 puncte. Este cel mai complet program electoral, iar Dan Barna va parcurge toată România pentru a vorbi direct cu cetățenii despre proiectele pe care vrea să le implementeze.

Membrii alianței USR PLUS vor merge în tot județul Vaslui pentru a promova ideile lui Dan Barna. Ne vom întâlni constant pentru că locul nostru este printre cetățeni, așa cum a fost mereu.

Pe 10 noiembrie, votăm Dan Barna, un președinte full-time.

Material de propagandă electorală.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: