Home » Social » Un bărbat în comă alcoolică a băgat în sperieți mai mulți trecători din Vaslui. Oamenii au crezut că este mort

Un bărbat în comă alcoolică a băgat în sperieți mai mulți trecători din Vaslui. Oamenii au crezut că este mort

Un bărbat de 48 de ani, aflat în comă alcoolică, a băgat în sperieți mai mulți trecători din municipiul Vaslui, în condițiile în care oamenii au crezut că este mort, având în vedere că nu dădea niciun semn de viață atunci când au încercat să comunice cu acesta. Echipajul medical chemat prin numărul de urgență 112 a reușit să-l aducă în simțiri după acordarea primului ajutor.

Panică în spatele fostei fabrici Ceramica din municipiul Vaslui, acolo unde mai mulți trecători prin zonă au găsit un bărbat care, la prima vedere, părea a fi mort. Oamenii au încercat să-l readucă în simțiri, dar fără niciun rezultat. În consecință, unul dintre aceștia a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutorul unui echipaj medical, susținând că persoana găsită pe câmp este în stare de inconștiență.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la locul solicitării, acolo unde a găsit o persoană aflată într-o stare avansată de ebrietate cu care nu se putea comunica. După acordarea primului ajutor, cadrele medicale l-au transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Echipajul medical nu a reușit să afle în ce condiții a ajuns bărbatul de 48 de ani pe acel câmp, într-o zonă nelocuită și la o distanță apreciabilă de strada Ștefan cel Mare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*