Home » Social » Fată de 13 ani, dispărută dintr-un centru din al Protecției Copilului Vaslui

Fată de 13 ani, dispărută dintr-un centru din al Protecției Copilului Vaslui

O fată în vârstă de 13 ani a fost dată dispărută de Poliție, vineri, după ce a plecat voluntar dintr-un centru de zi și noapte pentru copiii străzii ce aparține de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Copila era cazată de două zile în respectivul adăpost situat în municipiul Vaslui. 
O nouă dispariție de minori semnalată de polițiștii vasluieni. Este vorba despre o fată de 13 ani, din comuna Rebricea, care a plecat voluntar în cursul zilei de joi din Centrul de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii Vaslui. Întrucât copila nu a mai revenit în centru, a fost sesizată poliția de către reprezentanții centrului.
„Minora se afla în centrul din Vaslui din data de 15 octombrie, unde fusese adusă de către poliție. În cursul zilei de joi a solicitat și primit un bilet de voie pentru a merge la un magazin din proximitatea centrului pentru a-și cumpăra alimente. Întrucât minora nu a mai revenit, a fost sesizată imediat poliția”,  ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui,  Irina Cîmpeanu.
Fata de 13 ani a ajuns în centrul DGASPC după ce ar fi fost găsită hoinărind pe o stradă din Vaslui. La data dispariției, Alina Petronela Dodu era îmbrăcată cu blugi albaștri, rupți și purta un tricou negru. Cu o înălțime de 1,60 metri și o greutate de aproximativ 60 de kilograme, copila este blondă și cu ochi albaștri. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*