Home » Justitie » Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ani, din județul Iași, a ajuns în stare gravă la spital, cu fracturi multiple, după ce a intrat cu motocicleta într-o mașină care intenționa să părăsească drumul european E 581 în apropriere de municipiul Bârlad. 
Seria accidentelor în județul nostru în care sunt implicați motocicliști continuă. De această dată, este vorba de un tânăr de 30 de ani care a căzut victimă unui eveniment rutier petrecut între Bârlad și Bădeana. Practic, motociclistul nu a păstrat distanța regulamentară față de o mașină a cărui șofer oprise pentru a vira la stânga, semnalizând intenția sa, intrând în plin în spatele acesteia. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat în rigola de pe marginea șoselei.
„Conducătorul motocicletei a suferit un traumatism cranian si multiple fracturi, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul de Urgență Bârlad. Atât victima cât si conducatorul autoturismului, un bărbat de 63 de ani, din Bârlad, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind negative”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.
Motociclistul va fi cercetat penal de polițiști pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*