Home » Justitie » Bărbat reținut de polițiștii din Negrești pentru că conducea fără permis și sub influența alcoolului

Bărbat reținut de polițiștii din Negrești pentru că conducea fără permis și sub influența alcoolului

Un negreștean a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Pe 18 octombrie, la ora 18:00, Poliția orașului Negrești a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui accident de circulație, soldat cu victime omenești pe drumul județean DJ 248 B, pe raza localității Negrești.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat de 58 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, se deplasa cu autoturismul pe drumul județean DJ 248 B, pe direcția Frenciugi, județul Iași, către orașul Negrești, iar cu 1000 metri înainte de intrarea în localitate, a derapat pe drumul de piatră, lovind un parapet și ieșind din decor.”, a transmis conducerea IPJ Vaslui.

În urma impactului, pasagerul din partea dreaptă față, un bărbat de 56 ani, din orașul Negrești, a suferit leziuni la urechea stângă, fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, unde i-au fost prelevate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 58 ani avea suspendat dreptul de conducere autovehicule pe drumurile publice, fapt înregistrat și la data de 14 octombrie, când fusese depistat pe raza orașului Negrești, conducând sub influența alcoolului și cu dreptul de a conduce suspendat. Pe 20 octombrie s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat la Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. (A.P.)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*