Home » Justitie » Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

În cadrul activităților desfășurate zilele trecute, polițiștii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare ale unor măsuri preventive.

În data de 19 octombrie, polițiștii bârlădeni au identificat, pe raza municipiului Bârlad, un bărbat de 18 de ani, domiciliat în comuna Banca, județul Vaslui. Pe numele acestuia, la data de 2 octombrie, Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a unei măsuri educative privative de libertate, respectiv internarea într-un centru educativ, pentru o perioadă de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, în anul 2017, pe raza comunei Pochidia. În vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui l-au dus pe bărbat la Centrul Educativ Târgu Ocna din județul Bacău.

În cursul zilei de ieri o patrulă formată dintr-un polițist al Secției 4 Poliție Rurală Huși și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui au depistat și identificat, pe raza localității Oltenești, județul Vaslui, un bărbat de 31 de ani din aceeași localitate. Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în cursul anului 2017. Acesta era dat în urmărire generală din luna iunie 2019. Persoana a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: