Home » Social » Cum și-au uimit șeful angajații unei primării din județ de ziua sa

Cum și-au uimit șeful angajații unei primării din județ de ziua sa

Surpriză de proporții pentru primarul comunei Ivănești care, de ziua sa, a primit în dar de la angajații instituției un tort personalizat, cu o imagine de vânătoare, ținând cont că edilul este un iubitor al trasului cu arma în mod sportiv în care, așa după cum a mărturisit, dă o șansă de fiecare dată vânatului. Ca răsplată pentru cadoul primit, Vasile Novac le-a oferit salariaților, după terminarea programului, o masă îmbelșugată cu produse naturale, printre care și o tocană de berbecuț.

Primarul comunei Ivănești a fost uimit de ziua, în care a împlini 49 de ani de viață, de cei peste 15 salariați ai instituției pe care o conduce de aproape trei mandate. Angajații i-au făcut cadou edilului un tort personalizat, cu un frumos peisaj de vânătoare din care nu lipseau doi cerbi încoronați și trei căprioare. Impresionat de ceea ce a primit în dar, primarul Vasile Novac i-a cinstit pe salariați cu o masă îmbelșugată, plină cu produse tradiționale.

Nu mă așteptam la o surpriză atât de frumoasă și dulce. Cum era și firesc, acel tort cu glazură de ciocolată l-am servit împreună, într-un cadru festiv”, ne-a mărturisit primarul Vasile Novac.

Evident, întregul eveniment s-a petrecut la sfârșitul programului, atunci când angajații i-au cântat edilului și tradiționalul ”La mulți ani”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: