Home » Social » O bârlădeancă a ajuns la spital după ce a traversat strada prin loc nepermis

O bârlădeancă a ajuns la spital după ce a traversat strada prin loc nepermis

Accident de circulație, în centrul Bârladului! Un șofer care conducea regulamentar autoturismul pe strada Republicii a lovit o femeie care s-a angajat în traversare prin loc nepermis. S-a întâmplat joi seara, în jurul orei 18.30, când șoferul, angajat al Serviciului de Ambulanță Județean, tocmai ieșise din tură și se îndrepta spre casă cu mașina personală.

Din declarațiile martorilor, șoferul a fost cel care a acordat primul ajutor femeii până la sosirea echipajului de la Ambulanță.

„La ora 18.34, a fost sesizat pe numărul unic de urgență 112 un accident de circulație care s-a produs pe strada Republicii din Bârlad. Din primele cercetări ale polițiștilor reiese că șoferul, care conducea autoturismul personal dinspre Grădină spre Centrul civic, a acroșat și accidentat o femeie ce a traversat strada neregulamentar, în zona Oficiului Poștal. În urma testării alcoolemiei s-a constatat că șoferul nu era sub infleunța băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Victima a fost transportată la Spitalul <<Elena Beldiman>> pentru investigații medicale. Martorii spun că aceasta părea a avea probleme psihice și că emana halenă alcoolică, dar era conștientă când a fost transportată la spital. Cei care au fost de față la producerea accidentului mai spun să șoferul nu ar fi vinovat, deoarece femeia i-a apărut brusc în față, încercând să traverseze strada printr-un loc nemarcat. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: