Home » Social » Parcurile din Vaslui, meținute verzi chiar și în a doua parte a toamnei

Parcurile din Vaslui, meținute verzi chiar și în a doua parte a toamnei

Peste 50 de angajați ai societății Goscom Vaslui SA lucrează zilnic în municipiul reședință în toate zonele cu spații verzi pentru a înlătura efectele imediate ale toamnei cu temperaturi scăzute specifice sezonului. Pe lângă îndepărtarea frunzelor și a celorlalte deșeuri vegetale, atât manual cât și cu ajutorul utilajelor din dotare, salariații efectuează în continuare activități de cosit iarba, la fel ca în plină vară, toaletat copaci și pregătit terenul pentru plantatul bulbilor florilor de primăvară.

Venirea toamnei intensifică activitățile Sectorului Spații Verzi a Goscom Vaslui SA. Înarmați cu greble, aspiratoare și atomizoare, zeci de salariați ai societății efectuează zilnic, încă de la primele ore ale dimineții, activități de strângere a frunzelor și a altor deșeuri vegetale din parcurile municipiului. Nici echipele cu motocositoare nu au renunțat la întreținerea gazonului de pe cele peste 40 de hectare de spații verzi aflate pe teritoriul Vasluiului.

Parcurile din municipiu nu trebuie să fie verzi doar primăvara și vara, ci și pe timpul toamnei, până la căderea primei zăpezi. Desigur, pentru aceasta trebuie să fim în permanență prezenți în zonele acoperite cu gazon și să intervenim prin lucrări specifice”, ne-a declarat directorul SC Goscom Vaslui SA, Cătălin Bîrleanu.

Tot în această perioadă a toamnei, angajații societății desfășoară și activități de toaletare a copacilor din oraș. De asemenea, este pregătit terenul pentru plantatul bulbilor de lalele pentru primăvară. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*