Home » Justitie » Și bătut și cu telefonul luat

Și bătut și cu telefonul luat

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 20 ani, din comuna Ibănești, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Pe 21 octombrie polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 19 ani, din comuna Ibănești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în seara zilei de 16 octombrie, în timp ce se deplasa pe un drum public comuna Ibănești, a fost agresat fizic de un tânăr din aceeași localitate și deposedat de telefonul mobil.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în seara respectivă, în jurul orei 22:00, persoana vătămată se deplasa cu bicicleta pe un drum public, iar la ieșirea din localitate, a fost întâmpinat de un bărbat de 20 de ani care l-a împins de pe bicicletă și l-a lovit în zona feței, reușind totodată să îi sustragă telefonul mobil. Persoana bănuită a plecat de la locul faptei însă, după aproximativ 400 metri, a fost ajuns de tânărul agresat, care a solicitat înapoierea telefonului mobil. Tânărul de 20 ani a respins acuzația, continuând să-l lovească.

Față de agresor, polițiștii bârlădeni au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: