Home » Justitie » Un mort și trei răniți în urma coliziunii a două mașini, în apropiere de Huși

Un mort și trei răniți în urma coliziunii a două mașini, în apropiere de Huși

Un tânăr a murit și alți trei au fost răniți în urma unui accident petrecut în acest week-end pe drumul național DN 24A, pe Valea Prutului, în apropiere de municipiul Huși, după ce două mașini, din care una înmatriculată în Germania, au intrat în coliziune frontală. Scoaterea șoferului, care și-a dat ultima suflare pe patul de spital, s-a făcut cu ajutorul unui echipaj de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Accident grav de circulație pe drumul național DN 24A Huși – Murgeni – Bârlad, după ce un autoturism înmatriculat în Germania și condus de un tânăr de 31 de ani, din municipiul Huși, a intrat în coliziune cu o autoutilitară de Vaslui, la volanul căreia se afla un bărbat de 44 de ani, din Stănilești. Conducătorul mașinii nemțești, care se îndrepta spre ”orașul dintre vii”, a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă din afara localității Fundu Văii și a intrat frontal în autoutilitara a cărui șofer, care se îndrepta spre casă, circula regulamentar. În urma impactului violent, tânărul de 31 de ani a fost rănit grav, fiind scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii de un echipaj de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Victima a fost predată apoi unui echipaj medical care a transportat-o cu ambulanța la spitalul din Huși unde, din păcate, a murit la scurt timp din cauza multiplelor răni suferite.

Pe lângă decesul conducătorului autoturismului înmatriculat în Germania, a mai rezultat vătămare corporală a șoferului autoutilitarei și a doi pasageri din aceasta, în vârstă de 18 și 33 de ani, ambii din Stănilești. Cele trei persoane care au suferit vătămări corporale nu au rămas internate. De asemenea, în autoutilitară se mai aflau doi bărbați din Stănilești, de 31 și 35 de ani, care nu au suferit vătămări”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii de la Biroul Rutier Huși au întocmit dosar penal în urma accidentului pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: