Home » Justitie » Două mandat de executare puse în aplicare de polițiștii bârlădeni

Două mandat de executare puse în aplicare de polițiștii bârlădeni

În cadrul activităților desfășurate zilele trecute, polițiștii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea.

În data de 22 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au depistat, pe raza comunei Hoceni, un bărbat de 54 de ani, domiciliat în localitatea Barboși. „Pe numele acestuia, la data de 17 octombrie, Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în anul 2017, pe raza comunei Pochidia.”, a declarat conducerea IPJ Vaslui.

Și pe 23 octombrie polițiștii bârlădeni, din cadrul Poliției Rurale, au depistat, pe raza comunei Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, un bărbat de 46 de ani, domiciliat în localitatea Gușiței.  „Pe numele acestuia, la data de 22 octombrie, Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 1 an și 2 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, în luna septembrie 2018, pe raza localității Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir.”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul structurilor de investigații criminale și acțiuni speciale, persoanele sus-menționate au fost conduse la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepselor dispuse de către instanța judecătorească. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: