Home » Social » Un taximetrist din București s-a rătăcit la noi în județ și a căzut într-o râpă de zece metri în timp ce se ușura

Un taximetrist din București s-a rătăcit la noi în județ și a căzut într-o râpă de zece metri în timp ce se ușura

Un taximetrist din București, care a dus în client într-un sat din comuna Ivănești, s-a rătăcit la noi în județ după ce a căzut într-o râpă de zece metri în timp ce se ușura pe marginea unui drum comunal. După ce a reușit cu greu să sune la 112, tânărul a fost salvat de un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui care l-a transportat la spital întrucât suferise numeroase contuzii și escoriații.

Incident mai puțin obișnuit în comuna Ivănești, acolo unde un taximetrist din Capitală a văzut moartea cu ochii. Tânărul șofer a dus un client în satul Coșca, iar la întoarcere a decis să-și golească vezica în boscheții de pe marginea drumului. Numai că, din cauza întunericului și a faptului că nu cunoștea zona, taximetristul a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ zece metri. Rămas imobilizat în niște arbuști cu spini, tânărul de aproximativ 30 de ani a reușit să apeleze echipele de salvare la numărul de urgență 112, după mai multe încercări eșuate din cauza lipsei de semnal. Echipajul de pompieri deplasat de la Punctul de lucru Ivănești al ISU l-au căutat în beznă pe taximetrist mai bine de jumătate de oră, în cele din urmă fiind găsit.

Bărbatul avea policontuzii prin cădere de la înălțime și numeroase escoriații de la arbustul în care rămăsese imobilizat. Din spusele sale, taximetristul avea aproximativ o oră și jumătate de când căzuse în acea râpă, suferind și o ușoară hipotermie, în condițiile în care era îmbrăcat doar în tricou”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Urcat într-o ambulanță, tânărul taximetrist a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru acordarea de îngrijiri medicale. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: