Home » Social » 69 de societăți comerciale din județul nostru, în top zece al firmelor la nivel național

69 de societăți comerciale din județul nostru, în top zece al firmelor la nivel național

Un număr de 69 de societăți comerciale din județ s-au clasat în primele zece firme din România în baza indicatorilor economici obținuți în cursul anului trecut, o cifră în continuă creștere de la un an la altul. Mai mult decât atât, 23 de companii vasluiene au ocupat un loc pe podium în topul național al firmelor, numărul total al celor care lucrează în aceste companii depășind cifra de 6.000 de angajați.

Economia județului nostru pare să stea bine, cel puțin dacă este să ne raportăm la clasamentele întocmite de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) a României. Conform unui top întocmit în baza indicatorilor economici pe anul 2018, Vasluiul are nu mai puțin de 69 de companii clasate pe pozițiile I-X. Mai mult decât atât, 23 de firme sunt clasate pe podiumul național, iar numărul salariaților acestora este de peste 6.000 de persoane.

Ne bucurăm că Vasluiul este bine reprezentat la nivel național și putem spune că este o întreagă pleiadă. Acest lucru arată că și la nivelul județului nostru se face performanță ca în orice colț al României. De aceea, putem spune cu fermitate că nu suntem mai prejos față de nimeni”, ne-a declarat președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.

Pe domeniul lor de activitate, șase firme din județ au fost cele mai bune din țară în anul fiscal 2018, toate la nivel de microîntreprinderi. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: