Home » Social » Femeie de 50 de ani, găsită moartă, în condiții suspecte, într-o casă din Pușcași

Femeie de 50 de ani, găsită moartă, în condiții suspecte, într-o casă din Pușcași

O femeie de 50 de ani a fost găsită moartă, în condiții suspecte, într-o casă din localitate Pușcași, după ce o vecină de-a sa a observat-o căzută în locuință pe una din ferestrele locuinței. Anunțată de echipajul medical solicitat la caz, Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a lămuri în ce condiții și-a pierdut viața femeia, relevante fiind rezultatele autopsiei medicilor legiști.

Moarte suspectă în localitate Pușcași, acolo unde o femeie de 50 de ani a fost găsită fără viață în propria locuință. Descoperirea a fost făcută de o vecină de-a victimei, după ce aceasta din urmă nu i-a răspuns la ușă. Consăteanca a văzut-o pe geam că este căzută în casă, motiv pentru care a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe, în speranța că femeia este doar leșinată. Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost alocat la caz, fără însă a mai interveni.

Medicul urgentist a constat că era instalată rigiditatea cadaverică, semn că femeia era moartă de mai multe ore. În consecință, nu s-a mai efectuat nicio manevră de resuscitare, fiind anunțată Poliția”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii criminaliști au început o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții și-a pierdut viața femeii. Edificatoare în acest sens vor fi rezultate autopsiei efectuată de către medicii legiști care au ridicat cadavrul de la locuința din Pușcași. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*