Home » Social » Femeie de 50 de ani, găsită moartă, în condiții suspecte, într-o casă din Pușcași

Femeie de 50 de ani, găsită moartă, în condiții suspecte, într-o casă din Pușcași

O femeie de 50 de ani a fost găsită moartă, în condiții suspecte, într-o casă din localitate Pușcași, după ce o vecină de-a sa a observat-o căzută în locuință pe una din ferestrele locuinței. Anunțată de echipajul medical solicitat la caz, Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a lămuri în ce condiții și-a pierdut viața femeia, relevante fiind rezultatele autopsiei medicilor legiști.

Moarte suspectă în localitate Pușcași, acolo unde o femeie de 50 de ani a fost găsită fără viață în propria locuință. Descoperirea a fost făcută de o vecină de-a victimei, după ce aceasta din urmă nu i-a răspuns la ușă. Consăteanca a văzut-o pe geam că este căzută în casă, motiv pentru care a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe, în speranța că femeia este doar leșinată. Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost alocat la caz, fără însă a mai interveni.

Medicul urgentist a constat că era instalată rigiditatea cadaverică, semn că femeia era moartă de mai multe ore. În consecință, nu s-a mai efectuat nicio manevră de resuscitare, fiind anunțată Poliția”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii criminaliști au început o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții și-a pierdut viața femeii. Edificatoare în acest sens vor fi rezultate autopsiei efectuată de către medicii legiști care au ridicat cadavrul de la locuința din Pușcași. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: