Home » Social » Autoritățile în alertă, după ce o mașină a fost abandonată cu luminile aprinse și fără numere în afara șoselei

Autoritățile în alertă, după ce o mașină a fost abandonată cu luminile aprinse și fără numere în afara șoselei

Autoritățile de la noi din județ au fost în alertă după ce la numărul de urgență 112 a fost anunțată existența unei mașini cu farurile aprinse și portierele deschise în imediata vecinătate a unei șosele de pe raza comunei Codăești. Pompierii nu au găsit pe nimeni la fața locului, iar polițiștii au somat persoana care conducea mașina să se prezinte în 24 de ore la Poliție.

Accident învăluit în mister la Codăești, după ce un șofer a observat pe marginea unei șosele pe care circula o mașină ieșită în decor și cu farurile aprinse. Participantul la trafic s-a impacientat și a sunat la numărul de urgență 112 pentru a semnala situația. În consecință, în zonă a fost trimis un echipaj de descarcerare și o ambulanță care să intervină, având în vedere că existau premisele unui accident de circulație. Numai că pompierii ajunși în locul indicat au găsit doar mașina, care era abandonată cu farurile aprinse, portierele deschise și fără numere de înmatriculare. De aceea, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au anunțat Poliția pentru a elucida misterul autoturismului abandonat.

Conform procedurilor legale în astfel de cazuri, proprietarul mașinii a fost somat să se prezinte în termen de 24 de ore la o secție de poliție pentru a i se elibera dovada necesară pentru reparații. În caz contrar, deținătorul autoturismului va fi amendat, conform legii”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Reprezentanții Poliției nu ne-au putut preciza cui aparține mașina abandonat pe marginea drumului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: