Home » Coronavirus » Idee de marketing a unui club de baschet din Germania pentru a supraviețui pe perioada coronavirusului: ”Vrei să stai pe banca de rezerve, dai 2.000 de euro. Vrei să scoți o majoretă la înghețată, 100 de euro”mihai.toma

Idee de marketing a unui club de baschet din Germania pentru a supraviețui pe perioada coronavirusului: ”Vrei să stai pe banca de rezerve, dai 2.000 de euro. Vrei să scoți o majoretă la înghețată, 100 de euro”mihai.toma

Mitteldeutscher BC, din Weissenfels, ultima clasată în Bundesliga germană, caută soluții pentru a supraviețuit pe perioada de întrerupere a campionatului din cauza epidemiei de coronavirus.

MBC are nevoie de 85.000 euro pentru a putea achita salariile în perioada suspendării activității sportive.Prin intermediul site-ului oficial, respectiv al canalelor oficiale de social media, clubul s-a gândit să ofere tot felul de pachete pentru suporteri, valabile în momentul în care Bundesliga se va relua.Conducerea a anunțat că în eventualitatea în care suma nu este strânsă până pe 20 aprilie, banii vor fi returnați, informează unitedhoops.ro.
500 de euro, ieșitul la grătar cu echipa

Iată câteva dintre variantele propuse de conducerea ”lupilor”:

meci urmărit de pe banca de rezerve a echipei – 2.000 eurocină cu antrenorul principal – 500 euroînscrierea la grătarul de final de sezon, alături de toți componenții echipei – 500 eurotricou ediție limitată de la câștigarea FIBA EuropeCup Challenge 2004 – 250 euroopțiunea de a alege o membră a trupei de majorete cu care să meargă la înghețată – 100 euro

Jucătorii echipei germane au și filmat cu clip. Sergio Kerusch, 21 de ani, german de orgine americană, e pe coperta promo-ului.

S-au strâns 26.000 de euro

198 de suporteri au cumpărat pachete în valoare totală de 26.019 euro.

Oferta este mult mai cuprinzătoare, iar sumele oscilează între 15 euro și 10.000 euro.

Oferta pentru echipamentul de joc și pentru grătarul de final au fost deja epuizate în totalitate. Click AICI pentru a vedea detalii.

Mitteldeutscher BC s-a înființat în 1958. A câștigat FIBA EuropeCup Challenge în 2004, cu un an înainte ca acest trofeu să fie adjudecat de CSU Asesoft Ploiești.

MBC a promovat pentru prima dată în eșalonul de elită al Germaniei în 1999. Acum e în al treilea sezon consecutiv în primul eșalon, după ce în 2018 și 2019 s-a clasat pe locul 15.

Cel mai cunoscut jucător al echipei germane e americanul Joey Dorsey, 36 de ani, fost în NBA, la Houston, Sacramento și Toronto, la Olympiakos, Barcelona și Galatasaray.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*