Home » Administratie » Tânăr arestat după ce a dat mai multe spargeri în Negrești

Tânăr arestat după ce a dat mai multe spargeri în Negrești

Un tânăr de 22 de ani, din Negrești, a fost arestat preventiv pentru furt calificat și mai multe tentative de furt calificat, după ce a intrat într-o casă nelocuită din orașul său de baștină și a sustras mai multe echipamente electronice, precum laptopuri și telefoane. Polițiștii au reușit să recupereze întregul prejudiciu, estimat la 2.000 de lei, stabilind că hoțul prins este autorul și altor spargeri din oraș.

Hoții nu au stare nici pe timp ce pandemie. Este și cazul unui tânăr de 22 de ani care a dat o spargere, la adăpostul nopții, la o locuință din Negrești. Bărbatul a sărit gardul gospodăriei de pe strada Decebal, forțând un geam, și a intrat în imobilul nelocuit. De acolo, hoțul a sustras un sistem informatic de tip laptop, un sistem audio, două telefoane mobile și alte bunuri. Din păcate pentru tânăr, acesta a fost prins la scurt timp de către polițiști.


”În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul este autorul și altor două tentative de furt calificat comise în aceeași perioadă, în dauna unei societăți comerciale din orașul Negrești. Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infracțiunilor este în valoare de 2000 lei și a fost recuperat integral”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Reținut inițial de polițiști pentru 24 de ore, tânărul a fost arestat de magistrații Judecătoriei Vaslui pentru o lună de zile sub acuzațiile de furt calificat și tentativă de furt calificat. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*