Home / Invatamant / „Școala altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”: Peste 1.200 de copii la Planetariul Bârlad
Peste 1.200 de copii la Planetariul Bârlad

„Școala altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”: Peste 1.200 de copii la Planetariul Bârlad

Flux mare de vizitatori la Planetariul și Observatorul astronomic din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad în săptămâna „Școala altfel”.

Și în acest an, inițiativa Ministerului Educației de a aloca o săptămână din semestrul al II-lea pentru activități extrașcolare s-a dovedit de foarte bun augur pentru Planetariul și Observatorul astronomic din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad. Săptămâna „Școala altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”, din intervalul 7-11 aprilie, a adus un număr mare de vizitatori. Cei mai mulți au fost la Planetariu, unde au fost înregistrați peste 1.200, majoritatea elevi de la unitățile de învățământ din Bârlad, Vaslui, dar și din Bacău, Iași, Vrancea și Galați.

„La Observatorul astronomic s-au înregistrat circa 150 de vizitatori doar în serile de 7 și 8 aprilie. În restul perioadei, condițiile meteo nu au permis observațiile astronomice și, din această cauză, numărul vizitatorilor a fost mai scăzut decât cel de la Planetariu”, ne-a declarat Dumitru Ciprian Vîntdevară, muzeograf în cadrul Planetariului și al Observatorului astronomic.

Flux mare de vizitatori la Planetariul și Observatorul astronomic din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad în săptămâna „Școala altfel”. Și în acest an, inițiativa Ministerului Educației de a aloca o săptămână din semestrul al II-lea pentru activități extrașcolare s-a dovedit de foarte bun augur pentru Planetariul și Observatorul astronomic din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad. Săptămâna „Școala altfel - Să știi mai multe, să fii mai bun!”, din intervalul 7-11 aprilie, a adus un număr mare de vizitatori. Cei mai mulți au fost la Planetariu, unde au fost înregistrați peste 1.200, majoritatea elevi de la unitățile de învățământ din Bârlad,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

13.000 de elevi și preșcolari, prezenți la deschiderea noului an școlar în municipiul Vaslui

Aproape 13.000 de elevi și ...

Zeci de învățători din județ sunt instruiți în cadrul unui program cu finanțare europeană

Aproape 90 de învățători din ...

Peste 200 de unități școlare din județ, verificate la sânge înainte de reînceperea cursurilor

Pe parcursul lunii august și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: