Home » Sport » Misiune ușoară

Misiune ușoară

HC Vaslui joacă în această după-amiază la Buzău, o ultimă repetiție înaintea marelui derby cu CSM Călărași.

HC Vaslui va întâlni în această după-amiază pe HCM Buzău, meciul fiind programat de la ora 16. Formația vasluiană este favorită certă în fața buzoienilor, elevii antrenorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma având preocupări doar legate de scor, obiectivul fiind acela de a câștiga la o diferență cât mai confortabilă.

Pentru vasluieni este o ultimă repetiție înainte de marele derby cu CSM Călărași, programat pe 4 mai. Lideri în momentul de față, cu un golaveraj net superior față de principala contracandidată la promovare, handbaliștii vasluieni au un moral bun, după evoluția excelentă de la Cupa României, unde au terminat pe poziția a patra, și după ce au câștigat marele trofeu la Cupa Primarului de Chișinău, dar și cu jocuri bune în fața formațiilor de primă ligă, calificate în play-off, HC Odorhei și Știința Municipal Bacău.

HC Vaslui joacă în această după-amiază la Buzău, o ultimă repetiție înaintea marelui derby cu CSM Călărași. HC Vaslui va întâlni în această după-amiază pe HCM Buzău, meciul fiind programat de la ora 16. Formația vasluiană este favorită certă în fața buzoienilor, elevii antrenorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma având preocupări doar legate de scor, obiectivul fiind acela de a câștiga la o diferență cât mai confortabilă. Pentru vasluieni este o ultimă repetiție înainte de marele derby cu CSM Călărași, programat pe 4 mai. Lideri în momentul de față, cu un golaveraj net superior față de principala contracandidată la promovare,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile