Home / Sanatate / Autoincendiere sau accident nefericit?

Autoincendiere sau accident nefericit?

Un bărbat de 43 de ani, dintr-o localitate din apropierea Bârladului, a fost transportat în stare critică la Iași, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului. Soția sa a alertat polițiștii spunnd că bărbatul s-a autoincendiat.

Incidentul s-a petrecut marți seară, în jurul orei 19.30, într-o gospodărie din satul Buda, comuna Alexandru Vlahuță. În momentul când bărbatul, care era în flăcări, a început să urle de durere, soția a ieșit din casăși a crezut că și-a dat foc într-o încercare de a se sinucide. Imediat, a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat o ambulanță.

„Incidentul a fost sesizat la numărul 112, la ora 19.36, soția bărbatului fiind cea care a sunat și a sesizat că soțul ei, în vârstă de 43 de ani, s-a autoincendiat. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Alexandru Vlahuță, care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit că, pe la ora 19.30, bărbatul se afla în curtea gospodăriei și repara o drujbă. La un moment dat, din rezervorul acesteia s-a scurs benzină pe bărbat și, de la țigara pe care o fuma în acel moment, i s-au aprins hainele, provocndu-i arsuri de gradul II și III”, ne-a spus agent principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În primă fază, bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul de pe ambulanța sosită la intervenție, după care a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, unde i s-a pus diagnosticul „arsuri de gradul II-III, pe 60% din suprafața corporală prin ardere”. După ce a fost stabilizat, medicii brlădeni l-au transferat la Spitalul Clinic de Urgențe „Sfântul Spiridon” Iași, pentru îngrijiri de specialitate.

Un bărbat de 43 de ani, dintr-o localitate din apropierea Bârladului, a fost transportat în stare critică la Iași, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului. Soția sa a alertat polițiștii spunnd că bărbatul s-a autoincendiat. Incidentul s-a petrecut marți seară, în jurul orei 19.30, într-o gospodărie din satul Buda, comuna Alexandru Vlahuță. În momentul când bărbatul, care era în flăcări, a început să urle de durere, soția a ieșit din casăși a crezut că și-a dat foc într-o încercare de a se sinucide. Imediat, a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat o ambulanță. „Incidentul a fost…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Au venit primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, este imunizat personalul de la UPU, SAJ și ATI

Primele 1.250 de doze de ...

Trombostopul ar putea apărea în farmaciile din Bârlad zilele acestea

Vești bune pentru pacienții din ...

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: