Home » Social » De muncă în străinătate

De muncă în străinătate

O firmă spaniolă angajează 33 de ingineri.

Firma Alten, din Spania, angajează 10 ingineri pentru a lucra în Marea Britanie. Acolo vor proiecta diferite componente, cum ar fi tuburi ansamblate și distribuitoare (combustibili, lubrifianți, aer), structuri de întărire, cabluri electrice și reci, vor executa diagrama electrică a cablurilor și se vor ocupa de delimitarea configurațiilor conectoare, precum și de fixarea de circuite în rețea și împământare.

Candidații trebuie să aibă licență sau masterat în inginerie, cunoștințe instrumente CAD, certificare în folosirea versiunii 5 CATIA, certificare în folosirea Electrical Work Bench, cunoștințe în citirea desenelor tehnice, cunoștințe în citirea și folosirea specificațiilor tehnice, cunoștințe în vehicule de sisteme EDS în mediu 3D.

Aceeași firmă angajează alți zece ingineri care să lucreze în Olanda pe diverse segmente ale industriei de înaltă tehnologie. Angajatorul cere diplomă de licență sau masterat într-un domeniu tehnic relevant – PC, electronică (sisteme integrate) – experiență software profesional de dezvoltare în sistem integrat, bune cunoștințe și experiență NET Compact Framework, experiență în revizuire cod și UML, cunoștințe și experiență cu componente de dezvoltare de bază, abilități sociale, de comunicare și de orientare.

Alte zece locuri de muncă sunt disponibile în Germania. Inginerii vor lucra în sectoarele auto și aeronautic. Se cere diplomă de licență sau masterat în inginerie sau specializări apropiate. Ideal ar fi ca în domeniile menționate candidații să aibă experiență de unu-doi ani.

Ultimele trei locuri de muncă sunt în Olanda. Posturile oferă posibilitatea tinerilor ingineri de a lucra într-un mediu profesional și pentru o carieră internațională. Se solicită cunoașterea instalațiilor și echipamentelor pentru industria semiconductoare. Se va lucra într-un mediu apreciat internațional. În timpul perioadei de instalare (patru-opt săptămâni), se va lucra la sediul clientului (din SUA și Asia de Est). Angajatorul cere diplomă de master în inginerie. Posturile pot fi oferite tinerilor fără experiență, dar și candidaților cu experiență în muncă mai mare de cinci ani.

Toți candidații trebuie să vorbească engleza. Salariul este negociabil. Cei care vor fi angajați vor beneficia de cursuri de formare profesională și ajutor de relocare.

Persoanele interesate au termen până pe 24 mai să trimită CV-ul pe adresa de e-mail altenjobs@es.alten.com. Pentru detalii suplimentare vă puteți adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, la numărul de telefon 0372/764.488.

O firmă spaniolă angajează 33 de ingineri. Firma Alten, din Spania, angajează 10 ingineri pentru a lucra în Marea Britanie. Acolo vor proiecta diferite componente, cum ar fi tuburi ansamblate și distribuitoare (combustibili, lubrifianți, aer), structuri de întărire, cabluri electrice și reci, vor executa diagrama electrică a cablurilor și se vor ocupa de delimitarea configurațiilor conectoare, precum și de fixarea de circuite în rețea și împământare. Candidații trebuie să aibă licență sau masterat în inginerie, cunoștințe instrumente CAD, certificare în folosirea versiunii 5 CATIA, certificare în folosirea Electrical Work Bench, cunoștințe în citirea desenelor tehnice, cunoștințe în citirea și folosirea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: