Home » Social » What’s Up cântă la Zilele Culturale ale Bârladului

What’s Up cântă la Zilele Culturale ale Bârladului

Schimbare de ultim moment în programul activităților dedicate celei de-a XXIX-a ediții a Zilelor Culturale ale Bârladului. În locul Antoniei, care ar fi trebuit să urce în această seară pe scena amplasată în Piața Civică, organizatorii îl vor aduce pe tânărul What’s Up.

Potrivit reprezentanților Primăriei Bârlad, impresarul Antoniei a anunțat, în urmă cu câteva zile, că solista nu va putea respecta contractul semnat, în sensul că nu va mai putea susține recitalul programat pentru această seară. În consecință, a trebuit să fie găsit în cel mai scurt timp un alt artist care să fie dispus să cânte în deschiderea trupei Mandinga și la un preț rezonabil.

„Eram la o activitate la Biblioteca Municipală, foarte bucuros că am reușit să convingem trupa de artiști de la Teatrul «Constantin Tănase» București să mai susțină o reprezentație, când am fost sunat de impresarul Antoniei. A căzut cerul pe mine când mi-a spus că artista este chemată în Italia, la procesul de custodie al copilului, și că nu va mai putea veni la Bârlad. A trebuit să mă gândesc repede cu cine să o înlocuiesc. Am avut de ales între Elena Gheorghe și What’s Up și, pentru că Elena abordează cam același stil ca trupa Mandinga, am decis în favoarea lui What’s Up. Chiar dacă l-am sunat cu foarte puțin timp înainte de concert, a acceptat să vină”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvât al Primăriei Bârlad.

Spectacolul este programat să înceapă la ora 18.30, primii care vor urca pe scenă fiind artiștii locali, urmând ca, în jurul orei 21, să vină rândul lui What’s Up și, ulterior, al trupei Mandinga.

Schimbare de ultim moment în programul activităților dedicate celei de-a XXIX-a ediții a Zilelor Culturale ale Bârladului. În locul Antoniei, care ar fi trebuit să urce în această seară pe scena amplasată în Piața Civică, organizatorii îl vor aduce pe tânărul What’s Up. Potrivit reprezentanților Primăriei Bârlad, impresarul Antoniei a anunțat, în urmă cu câteva zile, că solista nu va putea respecta contractul semnat, în sensul că nu va mai putea susține recitalul programat pentru această seară. În consecință, a trebuit să fie găsit în cel mai scurt timp un alt artist care să fie dispus să cânte în deschiderea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile