Home / Politic / PMP, neinteresant pentru liberalii vasluieni

PMP, neinteresant pentru liberalii vasluieni

Fuziunea între PD-L și PNL nu este bătută în cuie la toate nivelurile.

„Sunt discuții la nivel central, urmează cele de pe plan regional, și apoi la nivel local. Consider că unificarea este una benefică pentru că avem nevoie de un mare partid de dreapta, de care România nu a mai avut parte de ceva timp”, ne-a spus Florin Ciurariu, președintele Filialei Județene a PNL Vaslui. Acesta nu este de acord cu includerea în marea familie de dreapta a membrilor PMP. „Atâta timp cât PMP este asumat public și mai puțin public de către președintele Traian Băsescu, nu ne interesează”, a completat Liderul PNL Vaslui.

L.M.

Fuziunea între PD-L și PNL nu este bătută în cuie la toate nivelurile. „Sunt discuții la nivel central, urmează cele de pe plan regional, și apoi la nivel local. Consider că unificarea este una benefică pentru că avem nevoie de un mare partid de dreapta, de care România nu a mai avut parte de ceva timp”, ne-a spus Florin Ciurariu, președintele Filialei Județene a PNL Vaslui. Acesta nu este de acord cu includerea în marea familie de dreapta a membrilor PMP. „Atâta timp cât PMP este asumat public și mai puțin public de către președintele Traian Băsescu, nu ne interesează”,…

Review Overview

x

Check Also

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa     Deputat Adrian Solomon Organizatia ...

Premierul Ludovic Orban a confirmat că Victor Costache a demisionat din funcția de ministru al Sănătății.

Premierul Ludovic Orban a confirmat că Victor Costache a ...

Acuzații grave, aduse primarului Dumitru Boroș de către conducerea PSD Bârlad

În ultima conferință de presă organizată de Adrian Solomon, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: