Google+
Home » Administratie » Ziua Drapelului Național

Ziua Drapelului Național

Ieri, toată suflarea administrativă a județului Vaslui a participat la acțiunile organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Drapelului Național. Acțiunea a fost organizată de Centrul Militar Județean Vaslui, ca unitate de garnizoană, la solicitarea Instituției Prefectului Județul Vaslui și cu ajutorul Primăriei municipiului Vaslui. Ceremonia a fost deschisă și condusă de către căpitanul de jandarmi Lucian Modoranu. La ceremonie au participat reprezentanți ai instituțiilor deconcetrate, reprezentantul Consiliului Județean Vaslui – Valeriu Caragață, primarul municipiului reședință – Vasile Pavăl și prefectul Andrei Puică.

“Drapelul României este un simbol arborat în toate instituțiile statului, un motiv de mândrie și respect”, a spus Vasile Pavăl.

Au urmat la cuvânt Valeriu Caragață, admnistratorul județului și prefectul cu un discurs în stil characteristic: “Onorată audiență cinstim astăzi simbolurile României. Astăzi e Ziua Drapelului și trebuie să fim mândri atunci când auzim Imnul Național și privim Drapelul”.

A urmat apoi defilarea cadrelor militare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, a unui pluton de jandarmi șI a unuia de polițiști comunitari. La final s-a cântat Imnul național și steagul României a fost ridicat pe catargul din fața Palatului Administrativ.

Deși evenimentul a fost intens promovat, publicul a fost extrem de restrâns, fiind reprezentat de exponenții administrației locale adunați pentru ședința de Colegiu Prefectural ce a precedat momentul festiv și o mână de curioși aflați în tranzit, dar care s-au oprit în timpul ceremoniei. Nici cadrele militare în rezervă și retragere nu au fost prezente în număr mare, demnă de semnalat fiind prezența col(r). Romeo Ignat.

Comments

comments

Ieri, toată suflarea administrativă a județului Vaslui a participat la acțiunile organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Drapelului Național. Acțiunea a fost organizată de Centrul Militar Județean Vaslui, ca unitate de garnizoană, la solicitarea Instituției Prefectului Județul Vaslui și cu ajutorul Primăriei municipiului Vaslui. Ceremonia a fost deschisă și condusă de către căpitanul de jandarmi Lucian Modoranu. La ceremonie au participat reprezentanți ai instituțiilor deconcetrate, reprezentantul Consiliului Județean Vaslui – Valeriu Caragață, primarul municipiului reședință – Vasile Pavăl și prefectul Andrei Puică. “Drapelul României este un simbol arborat în toate instituțiile statului, un motiv de mândrie și respect”, a spus Vasile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: