Home » Sanatate » Spațiu de închiriat la spitalul bârlădean

Spațiu de închiriat la spitalul bârlădean

Din dorința de a-și mări bugetul total insuficient, Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad va închiria un spațiu la etajul I al ambulatoriului, pentru înființarea unui cabinet medical individual de chirurgie plastică și reparatorie, după modelul cabinetului de reumatologie de la parterul ambulatoriului.

În acest sens, Consiliul Local Bârlad (în proprietatea căruia se află clădirea spitalului) a decis, încă din aprilie, organizarea unei licitații. Aceasta va avea loc pe 18 august, la sediul spitalului. Prețul de pornire este de 10 lei/mp. Suprafața cabinetului este de 46,64 mp.

Ca și cabinetul de reumatologie, cel de chirurgie plastică și reparatorie va funcționa cu același program și în același regim: între orele 7-15 va funcționa ca și cabinet integrat de chirurgie al spitalului, iar între 15 și 18 va funcționa ca un cabinet individual chirurgie plastică și reparatorie, unde consultațiile și intervențiile vor fi plătite.

Jumătate din banii obținuți din chirie vor merge la bugetul spitalului, iar 50% în bugetul orașului. În afară de chiria propriu-zisă, medicul care va închiria cabinetul va trebui să va cedezei 30% din veniturile cabinetului către spital și, de asemenea, să suporte și plata utilităților.

Astfel de metode de a veniturilor spitalului vor continua și vor fi atât în sprijinul unității spitalicești dar și al pacienților, care au nevoie de serviciile acestor cabinete medicale individuale. Nu de puține ori, pacienții aleg un cabinet privat, unde medicul este mai relaxat și mai motivat. (Mihaela NICULESCU)

Din dorința de a-și mări bugetul total insuficient, Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad va închiria un spațiu la etajul I al ambulatoriului, pentru înființarea unui cabinet medical individual de chirurgie plastică și reparatorie, după modelul cabinetului de reumatologie de la parterul ambulatoriului. În acest sens, Consiliul Local Bârlad (în proprietatea căruia se află clădirea spitalului) a decis, încă din aprilie, organizarea unei licitații. Aceasta va avea loc pe 18 august, la sediul spitalului. Prețul de pornire este de 10 lei/mp. Suprafața cabinetului este de 46,64 mp. Ca și cabinetul de reumatologie, cel de chirurgie plastică și reparatorie va funcționa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile